MVP Litoměřice

Areál výstaviště v Litoměřicích se pyšní krásným prostředím a já v Litoměřicích ještě nikdy nebyla, tak jsem se rozhodla Fazolku přihlásit. Aussíky tu měla posuzovat Adrijana Polgar (SRB) – další důvod proč přihlásit, protože na loňské klubovce Kchmpp se Fazolka líbila.
Má účast na výstavě byla chvilku trochu ohrožena pracemi na našem domečku, a tak jsem se domluvila s mojí milovanou Martinkou, jestli by mi tam Fazol nevzala a nevystavila. Ale protože mám nejlepšího muže na světě-prostě Hvězda- tak jsem mohla jet. Handling už jsem ale nerušila, protože to byla Fazolky poslední výstava v mezitřídě a já jí to nechtěla svou nervozitou zkazit jako minulý týden v neděli v Bolce :D.

Vstávačka skoro za tmy, pobalit zbytek věcí, přeskládat z auta do auta a už se frčelo směr Litoměřice.
Cesta díky skvělému osazení vozu hezky ubíhala a v 8 hodin už jsme parkovali v Litoměřicích. Přenosit věci ke kruhu, pozdravit známé, trochu se rozkoukat, pročíst si katalog, obhlídnout konkurenci a  vyvenčit, prostě taková ta ranní výstavní klasika. Počasí nám také přálo a občas na nás vykouklo i sluníčko.

Jak už jsem psala výše, paní rozhodčí už jsme měli tu čest poznat. Její posuzování je specifické tím, že se velmi zaměřuje na pohyb a celkovou fyzičku psa. Běhá se u ní opravdu hodně, hlavně při celkovém rozhodování o pořadí. Nic co by mě odrazovalo :).
Po třídách psů jsem se ujistila, že na vkusu paní rozhodčí se od minulého roku nic nezměnilo, z čehož jsem měla radost. V mezitřídě se ukázal i Fazolčin brácha Zefír, který konkurenci převálcoval a jako jediný si odnesl V1 CAC (ostatní VD a D). Super! CACIB psem se stal můj velký oblíbenec Ch. Jch. Cayuga Wild Mustang Fallcat, kterému jsem moc fandila a sdílela radost z výhry s majitelkou Lenkou.
Za chvíli na to Fazolce jen přečísnu těch pár chlupů co jí zbylo (madam se totiž rozhodla začít línat. Proč taky ne, když během 14 dnů měla jet na 3 výstavy 😀 ) a předávám jí Martě.  Do mezitřídy bylo přihlášeno 7 fen. Fazi skvěle spolupracuje, krásně kouká jen na Martinu a soustředí se. Zatímco Marti si to s Fazinkou v kruhu očividně užívá, já jsem za kruhem asi tak 3x nervóznější než když stojím v kruhu. Asi budu muset zavést rituál malýho panáka před každou výstavou :D. Fazi nastupuje do kruhu jako první a z prvního místa už jí nikdo nesesadil. Já skoro nedýchala do poslední chvilky. Po posledním kolečku se paní rozhodčí rozchází směrem k Martince a podává jí ruku. Woooow CAC je doma!!!!!  Mám takovou radost, že mi najednou začínají téct slzy. Nepopsatelné! Byla to nádherná podívaná na mojí modrou lásku. Holky to spolu dokázaly. Radujeme se všichni 🙂 .

Fazolky dokonalý pohyb

Perfektní spolupráce!

 

Feny o CACIB

Když jsem se trochu uklidnila, vyfasovala jsem od Martínka foťák, protože v kruhu o BOBa stála Marťa s Willym i Martin s Maybe. Fandili jsme a hádali, kdo Boba dostane. Nakonec ho dostal Willy a May dostává BOS. Obrovský úspěch pro naši výpravu 🙂 Za Brennini 2x CAC a Fallcat BOB, BOS, CACIB, r.CACIB.

 

Po skončení posuzování jsme vyfotili ještě pár roztomilých fotek a vyrazili k domovu.

Chtěla bych tímto reportem ještě jednou poděkovat celé naší bandě.
Martince za pomoc a handling, Martínkovi za krásné fotky a Nikol za tu mojí dokonalou holčičku   a hlavně Pájoušovi za to, jak moc mě ve všem podporuje a ve chvílích, kdy já se „flákam“ na výstavě, on maká za 2 🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *