2x klubová výstava KCHBO v Ml.Boleslavi

Klubovou výstavu pořádanou klubem KCHBO už jsem v minulosti navštívila. Sice jen jako divák a podavač-pomocník, ale i tak se mi výstava moc líbila. Areál v Mladé Boleslavi je krásný.
Když jsem viděla propozice na letošní KCHBO klubovky bylo mi naprosto jasné, že letos tam nemůžeme chybět.

Sobota: Rozhodčí Joni A Monney-McKeown (USA)- přihlášeno 92 australáků
majitelkou chovatelské stanice Terra-Blue

Neděle: Rozhodčí Angie Allan (GB)- přihlášeno 68 austrláků
majitelka chovatelské stanice Allmark

Obě rozhodčí specialistky na plemeno Australský ovčák, obě se pyšní krásnými odchovy. Na posudek od nich jsem byla velice zvědavá :).

V sobotu jsme brzy ráno vyráželi z Plzně abychom v Bolce pomohli postavit stany, protože předpověď počasí se neustále měnila. Dorazili jsme přesně na čas, vybalili bagáž, vyvenčili pejsky (chudáček Diego musel absolvovat tu hroznou nudu tentokrát s námi 😀 ) trochu se občerstvili a netrpělivě čekali až výstava začne. Fazolka zas v super náladě 🙂 ona je prostě moje sluníčko.

Posuzování paní rozhodčí hezky odsejpalo i s velmi početnou třídou mladých fen (14) si hezky poradila.
Po mladých fenách už do kruhu nastupuje mezitřída, tedy i já s Fazolkou. Celkem 9 fen v kruhu a konkurence opravdu více než slušná. Na můj vkus se běhalo celkem málo, byť kruh byl opravdu krásně prostorný. Paní rozhodčí se hodně zaměřovala na pohyb tam a zpět.
Po posouzení všech fen jednotlivě, ještě jedno společné kolečko a paní rozhodčí už vybírá….. V1 fena, která poté získala BOB, V2 Skája a V3 moje malá modrá holčička.

Jsem neskutečně šťastná….. V3 z 9 fen od rozhodčí z USA, ze země původu. Úžasné!!!
Sobota skončila nad má očekávání a já se těšila na neděli.
Za fotky ze soboty moc děkuju Helence (kennel Aneleh Czech)

Hned v neděli ráno mi bylo jasné, že jsem celkem KO. Nikdy by mě nenapadlo, že 2 denní výstava bude tak vyčerpávající. Vícedenní si nedokážu ani představit. Bohužel se na mě únava a nervozita podepsaly i v kruhu a Fazince jsem to trochu zkazila, možná i proto jsme si v neděli vybojovaly v kruhu “jen V” ze 7 fen. Ale i tak jsem na Fazolku moc pyšná, jak skvěle to všechno zvládá a z ničeho se nehroutí.

Za fotky moc děkuju Martínkovi (Fallcat kennel)
Také bych ráda poděkovala pořadatelům, výstava byla opravdu skvěle zorganizovaná. Moc rádi zase příště přijedeme 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *