KV Rokycany

57. Podbrdskou krajskou výstavu psů v nedalekých Rokycanech jsme pojali hlavně jako trénink pro “naše” nejmladší Flashe a Evžu (Erriapo a Eugenia Taarika Mea).
Z domova jsem tentokrát po 3 leté pauze vzala ukázat Fazolku a naší výpravu doplnila ještě Fazi dcera Ennie (Dione Taarika Mea).

Nejpočetnější plemeno výstavy – 37aussíků- posuzoval pan Frnčo.
Už od rána svítilo sluníčko, a tak bylo jasné, ze se dnes zapotíme 😃. V kruhu jsem se proběhla celkem 5x a v saku jsem zvládla jen první želízko v ohni – Flashe.

Flash, velký zavislák na panicče, to se mnou v kruhu nakonec perfektně zvládnul. Snažila jsem se tak, až jsem potila krev (čti pamlsek chtěl Flashík i s mým prstem 😃).
Od pana rozhodčího si odnášíme krásný posudek se slovy, že nám drží palce do budoucna, že je to velmi nadějný jedinec.
VN1 na první výstavě a velký pohár je v kapse


Dále jsem měla opět tu čest předvést moji velkou lásku, tatínka našeho vrhu A, Willyho.
Toho psa prostě nejde nemilovat.
Společně jsme vybojovali V1, vítěz třídy veteránů. Ani velké horko Willymu nezabránilo ukázat svůj dokonalý prostorný pohyb a dle slov pana rozhodčího je ve skvělé kondici a plný elánu.

Hned u vchodu do kruhu měním Willyho za Evžu. Evži měla skvěle natrénováno a perfektně se mnou spolupracovala. Na profíka Rose (gratuluju Marti, vybrala sis zase dokonale ❤️), to však nestačilo a tak si odnášíme VN2 a moc hezký posudek. Na první výstavu pro tuhle černou perlu skvělý výsledek.

Teď bylo trochu času napít se a hned v zápětí vcházím do kruhu s krásnou Ennie, která je v povaze úplnou kopií své maminky Fazolky. Prostě láska nejhodnější.
Nejobsazenější třídu 10 mladých fen si pan rozhodčí rozdělil, abychom se všichni nemuseli péct v kruhu. Super!
Ennie je skvělá. Když má běžet, běží, žádný mimochod, v postoji hezky stráží uši. Vystavuju ji moc ráda. Stále je to fena ve vývinu, ještě jí není ani rok, i přesto panu rozhodčímu padla do oka a tak běháme a běháme, až v kruhu zůstaly jen 4 fenky a my s Ennie mezi nimi. Po posledním kolečku už pan rozhodčí určuje pořadí a my získáváme V3/10.
Úžasné!!

A teď to nejlepší na konec. Královna Fazolka 💙.

Fazolka byla na poslední výstavě v roce 2019, se mnou v kruhu dokonce naposledy v roce 2017. Hodně vody uplynulo….. ale Fazi naprosto dokonalá!
Občas mi chování mých psů přijde jako samozřejmé, ale mohu se na ně spolehnout na 1000% . V tom zmatku a přípravách před posuzováním jsem zapomněla Fazi zavřít kennelku a ona i přesto ležela vzorně v otevřené kennelce, zatímco jsem v kruhu vystavovala Flashe. To je tak, když má pes víc rozumu než páníček 😂.
Ale zpět do kruhu :). Fazi si užívá, že mě má jen pro sebe, nic jiného než my dvě v tu chvilku neexistuje. Moc si to s ní užívám.
V1 vítěz třídy vítězů je jen třešničkou na dortu.

Naši úspěšnou výpravu bych chtěla shrnout tím, že jsem neskutečně vděčná za to, jak úžasné majitele naše štěňátka mají. Děkuji moc za péči a pomoc, vzorně jste spolupracovali. Moc jsem si to s vámi užila a už se těším na další výstavu.
Byl to skvěle strávený den se spoustou přátel a zopakovala bych si to hned i přesto, že jsem si domů přivezla úpal a odpadla v 9 hodin večer do postele.

Na závěr památeční foto s babičkou, dědou a vnoučaty ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *