KrV KCHMPP Lysá nad Labem

Na tuto výstavu jsme jeli hlavně proto, aby se uchovnil náš odchovánek Artík – Beid Taarika Mea.
A abych nejela jen tak, přihlásila jsem Malinu, protože tréninku není nikdy dost a Theunku, protože je v srsti a moc jí to sluší. Taky názor pana rozhodčího mě zajímal.

Klasická koupačka den předem, ráno vyrážet ještě za tmy… už se těším až bude nějaká výstava blíž než 150km :D. Už na odbočce na výstaviště mě jímá hrůza, když vidím tu frontu. Naštěstí mě napadlo odbočit do vedlejší ulice a našly jsme parkoviště na druhé straně výstaviště. Sice jsme se musely kousek projít, ale ke kruhu jsme dorazily přesně na čas. Tu nej společnost a fotografa mi opět dělala moje ségra, u které Malina bydlí. U kruhu už nám drží místo majitelé Artíka, který byl naším prvním želízkem v ohni.
Ártík si však řekl, že bude lepší na výstavu úplně vylínat a ještě spoustu chlupů nechat na mých černých kalhotech. 😀 I přes lehkou rezervovanost k panu rozhodčímu se vystavoval skvěle. Udělali s paničkou obrovský kus práce a já už se těším na další výstavy s ním :). Pan rozhodčí na absenci srsti nehleděl, a tak jsme vybojovali krásné 3. místo a známku výborná.

Po 2 štěňátkách už nastupuje do kruhu Malina. Byla to její teprve 3.výstava a stejně jako před měsícem v Brně, se chovala, jakoby se pro výstavy narodila. Absolutně neřeší psy kolem, hluk, rozhodčího. Má oči jen pro mě a pro pamlsek, který mám v kapse a ona to moc dobře ví :D. Konkurence byla velmi silná, tak to pan rozhodčí neměl vůbec lehké, nakonec odcházíme se známkou VN3. A od příště už do třídy mladých.

Než nastoupila do kruhu Theunka, stihli jsme s Ártíkem nastoupit na bonitaci, kterou úspěšně splnil (i když se ho ta zákeřná šuplera pokoušela minimálně zabít :D) a stal se tak CHOVNÝM psem.

Do asi nejvíce obsazené třídy otevřené nastupuju společně s Theunkou. Její vystavování si nesmírně užívám. Přesně ví, co má dělat a ještě na mě u toho s úsměvem kouká. Je to zlatíčko.
Padlo plno VD, a tak jsme za známku V moc rádi a užší výběr 8 fen z 22 je vlastně super výsledek.

Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří nám drželi palce a přišli s námi prohodit pár slov, ale především patří největší dík majitelům Artíka a mojí ségře za to, že se o ty moje psí děti tak úžasně starají.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *