Fazolka je český šampion

Fazinka se po mateřské vrátila zpět do výstavního kruhu. Její poslední výstava před štěňátky byla speciální Kchbo v září 2017.

Fazinka si to v kruhu s Marťou užívá

Naše rodina se rozrostla o dalšího člena, a tak jsme měli a stále máme doma trochu napilno. Využila jsem proto velmi ráda Martinky nabídku, že mi Fazolku na výstavu vezmou.

Přípravy začaly už v pátek groomingem a následným odjezdem s Fazolkou do Snopoušov. V sobotu jsem už od brzkého rána (rozumějte kojení v 5 😀 ) držela palce a doufala, že náš plán vyjde. Fazince totiž chyběl poslední velký CAC na dokončení českého šampiona. A tak jsme si s Marťou říkaly, že by to mohlo klapnout třeba zrovna v Budějkách.

Nebudu to protahovat, konkurence byla velká, ve třídě bylo celkem 8 fen. Přísná paní rozhodčí zadala v každé třídě vždy jen 2 výborné a VD opravdu nešetřila. O to větší byla radost, když Fazinka skončila na 2.místě s titulem res.CAC, za fenkou, která už titul šampiona ČR má, takže Fazinka mohla dědit. Moje radost když mi to Martinka zavolala byla neskutečná. Ono to vyšlo !!!!
Stejně jako nám vyšel náš bláznivý plán na NVP Klatovy. (report si můžete přečíst ZDE)

Marťa to s Fazolkou rozjela v Litoměřicích a dokončila v Budějkách. Moc jim to spolu v kruhu sluší. Je skvělé mít kolem sebe takové přátele jako je Martina s Martinem. Protože já bych se do Budějek s měsíčním miminkem jen těžko dostala. Děkuju vám 🙂

Po výstavě si Fazinka užila ještě procházku s Fallcat smečkou a vyfotila se se svým dědečkem Korálem.

Fazolka se svým 12.letým dědečkem Korálem

Report očima M&M Švecových na www.fallcat.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *